Sista januari solen skiner, snön gnistrar, -10 grader

Det var länge sen jag gjorde något inlägg på hemsidan ser jag när jag nu är här för att uppdatera de senaste inköpta hostorna. Som vi alla vet så har året 2020 varit ett mycket annorlunda år men också gett utrymme för mycket trädgårdsarbete. I år har det kännts enklare att ta bilder i trädgården lägga de direkt på Facebook och inte via hemsidan. Till viss del tror jag det också beror på att nya mobilen har så bra kamera att jag inte längre tar systemkameran och går en särskild fotorunda i trädgården.

Idag den sista dagen i januari tog jag mig en fotorunda i trädgården, även idag med mobilen! Det har varit rejält kallt drygt en vecka efter en lång höst och början på vintern med någon plus- eller minusgrad. Nu var det kallt om fingrarna men det här fångade jag på bild.

Nåväl åter till hostorna. När det blir nya inköp så planteras det numera direkt i kruka då rabatterna är välfyllda. Ibland görs någon rabatt om och då passar jag på att byta ut en del av hostorna som inte längre platsar då de kan vara lite alldagliga i jämförelse med dagens utbud. Här några exempel på hostor inköpte de senaste åren.

I menyn hittar du sidan Samlarväxter och Hosta-Funkia och där kan du scrolla igenom hela samlingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s